Adria Supply

Čačkovićeva 33

Tel: 0917323888

Email: info@adriasupply.com

Ukratko:

ADRIA SUPPLY – SUPPLYING FUN TIMES

Suvremena višejezična webshop platforma za bezbrižno on-line naručivanje namirnica, vina i delicija s besplatnom dostavom na plovila, marine, apartmane, domove…

Preko 60 000 artikla, klikni, provjeri, pronađi, kupi, izbjegni gužve u prometu i na kasi Adria Supply radi za Vas!


Adroit

Dr. Matije Vlačića 105/A, 23000 Zadar

Tel: 095 514 5599

Email: info@adroit.hr

Ukratko:

Tvrtka Adroit j.d.o.o. započela je s radom u Hrvatskoj 2018. godine. Naš zadatak je proizvodima koje svakodnevno koristite dodati nove funkcionalnosti s fokusom na “pametnim kućama” uz inteligentne sustave. Naš portfelj uključuje asortiman pametnih proizvoda koji koriste napredne tehnologije i tako omogućavaju nova područja upotrebe. U suradnji s priznatim i renomiranim svjetskim brandovima nudimo vrhunske tehnološke proizvode koji vam pružaju osjećaj sigurnosti i kontrole u Vašem domu.


Affirmation.boutique

Čalogovićeva 22

Tel: 0953535599

Email: afirmacijskizid@gmail.com

Ukratko:

U našem boutique-u naći ćete kreativan izbor detalja, posebnih naljepnica, personaliziranih grafika i pozadina inspiriranih pozitivnim mislima sa željom da vlastitu ljubav spram života prenesemo i u vaš prostor. Sve sami osmišljavamo, dizajniramo te proizvodimo za vas. A vi onda kreirate svoj svijet. Po vašoj mjeri.


Akademija disanja

Banovička 42, 10040 Zagreb

Tel: 0993172489

Email: mirfil.metali@gmail.com

Ukratko:

Akademija disanja kroz edukaciju omogućuje da znanstvene spoznaje o učinkovitom disanju i njihova praktična primjena nađu put do svakog pojedinca željnog promjene kako bi bio sretniji i ispunjeniji životnom energijom.


All Mall

Božidara Magovca 39, 10000 Zagreb

Tel: 01/6217-808

Email: allmall@allmall.hr

Ukratko:

Internet trgovina sa velikim izborom proizvoda iz kategorija bijele tehnike, malih kućanskih aparata, audio i video, GPS, informatičke opreme, alata, glazbenih isntrumenata itd.

Asortiman svakodnevno širimo i prilagođavamo potrebama naših klijenata.

Naši prodajni agenti sa više od deset godina iskustva rado će Vam pružiti dodatne informacije o proizvodima te Vas savjetovati prilikom kupnje. Važno nam je da kupnjom budete zadovoljni.
Argentum

Klaićeva 23, 10000 Zagreb

Tel: + 385 (0)1 6418 380

Email: info@argentum.com.hr

Ukratko:

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM ima najveći izbor srebrnog nakita u zemlji, izrađenog od strane najcjenjenijih majstora zlatara, a u ponudi je i nakit od čelika, ručni satovi svjetski poznatih brandova kao i mogućnost narudžbe zlatnika i srebrnjaka sa tradicionalnim i povijesnim motivima.


Art rasvjeta

Ozaljska 73,Zagreb

Tel: 3697-901

Email: anel@art-rasvjeta.hr

Ukratko:

Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.Autonett.hr

Buzinski prilaz 9, Zagreb

Tel: 016608082

Email: info@autonett.hr

Ukratko:

Tvrtka autoNETT d.o.o. specijalizirana je za prodaju rezervnih autodijelova
za vozila iz koncerna Volkswagen, Seat, Skoda i Audi.

U našoj ponudi možete pronaći originalne i zamjenske autodijelove prve ugradnje, dok o kvaliteti naše ponude i usluga možda ponajbolje govore godine uspješnog poslovanja koje su iza nas, kao i nebrojeni zadovoljni klijenti na području maloprodaje i
veleprodaje rezervnih autodijelova.

autoNETT d.o.o. započinje sa radom u travnju, 1994. godine i do danas unaprijeđuje i širi asortiman te
trenutno nudimo odmah sa skladišta oko 10.000 različitih artikala.BabyLand

Zaprešićka 2, Jablanovec (TC Westgate)

Tel: 00385 1 626 8193

Email: info@babyland.hr

Ukratko:

BabyLand osim fizičkih poslovnica ima i webshop sa širokim spektrom dječje opreme visoke kvalitete najpoznatijih europskih proizvođača – naš široki spektar sigurno će privući nove, kao i buduće roditelje. Ponosni smo što u svojem asortimanu imamo samo najkvalitetnije proizvode uz garantiranu kvalitetu i jamstvo, čime je Vaše zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo Vaše bebice u potpunosti garantirano.
Bazzar

I. Pile 1

Tel: +385 1 44 00 425

Email: info@bazzar.hr

Ukratko:

Bazzar.hr nije samo oglasnik, već jedna velika online tržnica gdje možeš kupovati i prodavati svoje proizvode ili stvari koje ti više ne trebaju. Na oglase privatnih korisnika možeš se javiti telefonom ili putem poruka, dok proizvode od provjerenih prodavBeox

Herešinska 10

Tel: 0958632600

Email: drazen@ferencic-im.hr

Ukratko:

Beox je brazilski brend kojem je osnovna djelatnost razvoj i proizvodnja preparata za njegu kose. Proizvodi se razvijaju od 2008. s posebnim naglaskom na preparate za ravnanje i kovrčanje kose.

U Hrvatskoj smo započeli s uvozom u listopadu 2018.g. putem generalnog zastupnika i uvoznika/partnera tvrtku Ferencic j.d.o.o. nakon čega se na tržištu mogu pronaći razni proizvodi za keratinske tretmane (brazilsko feniranje), njegu kovrčave i plave kose.


Bim sport

Slavenska 1, 42000 Varaždin

Tel: 0914577666

Email: info@bimsport.com

Ukratko:

BIM sport d.o.o. sa sjedištem u Varaždinu distributer je jednih od vodećih proizvođača opreme za outdoor, rad na visini i paintball.

U našoj ponudi nudimo opremu za spašavanje, evakuacije, hitne intervencije, vatrogasnu, policijsku i vojnu opremu.
Ukoliko trebate bilo kakav savjet, imate pitanja ili nejasnoća kontaktirajte nas, a mi ćemo vam rado pomoći.

Outdoor

– planinarska oprema
– oprema za sportsko penjanje
– opremanje dvorana za penjanje
– alpinisticka oprema
– oprema za visoko gorje

Rad na visini

– oprema za visinske radove
– oprema za rad na kosini
– oprema za spašavanje, evakuacije, intervencije
– upoznavanje sa opremom
– savjetovanje pri odabiru opreme

Sve potrebno za boravak u prirodi: planinarenje, alpinizam, penjanje, te dobru zabavu u prirodi možete naći kod nas.


1 2 3 8