fbpx

Svi eCommerce vodiči na jednom mjestu – saznajte zašto ih je dosad preuzelo preko 5000 ljudi!

Jedno od temeljnih vrijednosti udruge eCommerce Hrvatska je dijeljenje znanja. Od kraja 2019. do danas smo objavili čak 5 specijaliziranih eCommerce vodiča. Teme koje se provlače u vodičima su vezane uz online prodaju, pokretanje online trgovine u Hrvatskoj, dostavu, oglašavanje i pravno usklađivanje offline i online trgovine.

I najbolje od svega – svi vodiči se mogu besplatno preuzeti!

1. Vodič za online prodaju – eCommerce Hrvatska

U našem prvom vodiču na 54 stranice možete pronaći generalne upute za online prodaju koji će pomoći novim, ali i iskusnim web trgovcima. Vodič je objavljen u prosincu 2019. godine, a u njemu se nalaze i prvi rezultati velikog istraživanja online kupaca kojeg smo proveli uz pomoć naših članova. Preuzmite vodič i saznajte koja su očekivanja kupaca, te pročitajte savjete naših trgovaca!

2. Kako pokrenuti online trgovinu u Hrvatskoj – eCommerce Hrvatska

Vodič za pokretanje online trgovine smo objavili u travnju 2020. godine jer smo zaprimili velik broj upita od naših članova Udruge. Sastoji se od 39 stranica – s fokusom na registraciju, zakone, računovodstvo i izradu webshopa, odnosno sva pitanja koja nam najčešće postavljate. Ovo je naš najpopularniji vodič – preuzmite ga i saznajte zašto! 🙂

3. Kako odabrati najbolje opcije dostave – eCommerce Hrvatska

U vodiču objavljenom u prosincu 2020. godine možete saznati rezultate ankete koju je ispunilo 129 online trgovaca, naučiti kako trebaju izgledati uvjeti dostave na webshopu, kako odabrati pravu ambalažu i slično. Preuzmite vodič i saznajte koje su najbolje dostavne službe u Hrvatskoj, ali i koliko ih trgovci plaćaju, koliko naplaćuju dostavu na svom webshopu i još puno toga korisnog vezano za logistiku!

4. Kako oglašavati webshop – eCommerce Hrvatska

U vodiču iz siječnja 2021. godine možete saznati kako se oglašavaju hrvatski web trgovci (na temelju ankete koju smo proveli).

Preuzmite vodič i saznajte na koje sve načine možete oglašavati svoj webshop, kako mjeriti učinkovitost oglašavanja te kako GDPR utječe na marketing web trgovina!

5. Vodič za potpunu usklađenost offline i online trgovine – Vision Compliance

Naši partneri iz Vision Compliancea su pripremili ekskluzivni vodič na 58 stranica u kojem su obradili sve teme vezane uz usklađivanje trgovine – od toga koju regulativu morate poštovati u offline i online prodaji, do dokumentacije koju morate imati, vaših prava i obaveza, ali i osnovnih problema kod usklađivanja.

Vodič je objavljen u siječnju ove godine, a preuzimanjem istog možete uštediti na pravnim troškovima i pokazati kupcima da poslujete u skladu sa zakonom.


SVE JE U POVJERENJU

Pridružite se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac.

Punopravno članstvo uključuje besplatnu
Trusted Shop certifikaciju

O Autoru

eCommerce Hrvatska
Glavni cilj udruge eCommerce Hrvatska je povećati povjerenje u online kupovinu. Učlanite se i podržite rad Udruge!

Komentari

Odgovori

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.