fbpx

Opis tvrtke

U Intersportu vjerujemo da je sport za svakog. Naši zaposlenici diljem Hrvatske, kao i u ostalim zemljama svijeta, svakodnevno se trude kako bi poruku branda prenjeli na najbolji način.

Nastojimo održati profesionalni pristup, širok i raznolik asortiman proizvoda za razne sportove, te održati autentičnost u području sporta i postizanja najboljeg omjera cijene i kvalitete – uz stručne savjete,  znanjem i razumjevanjem, uz izvrstan izbor proizvoda i kvalitetu usluge, želimo ponuditi našim kupcima maksimalnu vrijednost.

U našem svakodnevnom radu u uredima i trgovinama, kupac zauzima središnje mjesto u našem interesu. Kako bismo vam pružili najbolju uslugu i podršku, svaki kupac može potražiti pomoć ili savjete u cijeloj Intersport mreži trgovina u svim zemljama, ne gledajući gdje je vaš proizvod izvorno kupljen. Stručni savjeti, širok izbor i odabrani, kvalitetni proizvodi, povrat proizvoda i novac.

Ako imate bilo kakvih pitanja o ponudi u Intersportovim trgovinama izvan Hrvatske, o radnom vremenu, zamjeni robe i slično, možete kontaktirati bilo koju Intersport trgovinu u državi gdje se nalazite.

>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.